EVENT MANAGER GEZOCHT - PARTNER

Na een succesvol eerste jaar is het nu tijd om de volgende stappen te zetten en daarvoor zoeken wij onze partner die zich volledig gaat storten op het organiseren van events voor Dertigers!

OVER DE DERTIGERSCLUB
De DertigersClub organiseert events voor en door Dertigers in Amsterdam. Wij organiseren nu voornamelijk lezingen/colleges en tours door de stad. Naast de events is er een leuke groep vrijwillige redacteuren die schrijven en interviewen. Ook op de events worden we geholpen door enthousiaste vrijwilligers die helpen met de organisatie, het floormanagement en fotograferen.

In het eerste jaar is door onder andere de vele enthousiaste reacties gebleken dat er ruim voldoende animo is voor het concept, waardoor het nu tijd is voor uitbreiding en groei. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren event manager die samen met ons De DertigersClub haar potentie laat bereiken. Zo zal komend jaar het eventaanbod groeien naar onder andere workshops, borrels, diners, feesten, weekendjes weg en vakanties.

TAKEN

PROFIEL

Afhankelijk van je financiële inbreng (niet noodzakelijk) zullen we je een percentage bieden.  

Ben jij onze nieuwe event manager?

Stuur ons dan vóór 1 augustus jouw motivatie, cv en foto/filmpje naar info@dedertigersclub.nl


Procedure


Als we je uitnodigen voor een gesprek, vragen we je onderstaande voor te bereiden. Dit kan je ons vóór het gesprek mailen, of tijdens het gesprek presenteren. Uiteraard kan je het ook met je motivatie meesturen. 

Wat is jouw visie is voor De DertigersClub, welke events zou jij willen organiseren en hoe ziet jouw jaarprogrammering er globaal uit?
Werk 2 events uit waar jij enthousiast van wordt en beschrijf: