Susan Nortier

Ik ben Susan. Ik woon in een fijn huis in de Baarsjes. Ik houd van mijn balkon en de planten die daarop (meestal) leven, van flaneren in de zomer en van veel kaarsen aan in de winter. Van uitgebreid de weekendkrant lezen en van fietsen over de Amsterdamse grachten behalve als het hard waait en regent. Van naar de bioscoop gaan in mijn eentje of soms ook met iemand. Van musea bezoeken zoals het Stedelijk Museum en het FOAM.

Maar bovenal houd ik van schrijven. Ik stuur de redactie van De DertigersClub aan, een redactie die de stuwende kracht is achter de kopij op dit platform. Wij schrijven interviews met inspirerende dertigers, straatportretten waarin we de verhalen vangen van ronddolende dertigers, en allerlei andere content.

Ik hoop nog veel meer te schrijven en te delen om dertigers te boeien, te informeren en te inspireren. Want ons decennium is uniek; op geen enkele andere leeftijd worden zoveel levensbepalende keuzes gemaakt - en is er zoveel te kiezen. Wat is jouw pad? Waardoor laat jij je leiden? Hoe vul jij graag je leven in? Ik hoop dat we steeds meer dertigers in Amsterdam en daarbuiten bereiken en dat zij genieten van onze verhalen.

Interviews