STRAATVERHALEN - DENNIS OP DE DAPPERMARKT 2.0

Wie: Dennis  (36 jaar) uit de Bijlmer (deel II)

Waar: Dapperstraat, Oost

Wat: loopt met zijn moeder over de Dappermarkt

“Naast tatoeëren werk ik in de mode. Ik ben ooit begonnen met Surinaamse kleding maken. Ik weet eigenlijk niet meer precies hoe dat ging. Zo van de ene op de andere dag ben ik een beetje gaan klooien. Een naaimachine had ik nog nooit gebruikt. Ik zat toen nog op de banketbakkersschool. Nou, ik kon geen koekje bakken. Daar ging duidelijk iets verkeerd.

Nu ben ik creative partner bij Jess, op de Albert Cuyp. We vermaken daar oude bontjassen tot bodywarmers en slippers. Die slippers schijnen weer helemaal terug te zijn. Je had ze vroeger in de jaren 70 en 80, van die hoge slippers met een dikke bontrand erop.

Maar ik heb ook een eigen kledinglijn, Wolf. Ik maak nu vooral hoodies, zoals wat ik aan heb. Nee, er zit geen label aan want die waren op. Ik ben nog bezig met een website, maar je kunt me vinden via mijn Facebookpagina.”

En nu als de wiedeweerga naar www.facebook.com/wolfden81 voor die hoodies en naar  www.facebook.com/jesshinoon voor die bontslippers!

AGENDA

ZATERDAG 30-09-2017

BACK-TO-NATURE - MET 30'ERS HET BOS IN!

BACK-TO-NATURE - MET 30'ERS HET BOS IN! €89.00 | 14:00 - 14:30 | EPE

Ontvlucht de stad en kom heerlijk tot rust in de natuur! Slapen in de buitenlucht en leer koken op vuur, je eigen slaapplek bouwen en andere skills die je nodig hebt om zelf te overleven in het bos!

WOENSDAG 25-10-2017

LIEFDE - DE INVLOED VAN HERSENEN EN HORMONEN

LIEFDE - DE INVLOED VAN HERSENEN EN HORMONEN €14.50 | 20:00 - 22:15 | AMSTERDAM

Hormonen beïnvloeden onze hersenen en gedrag. Dat gebeurt soms op een radicale manier, bijvoorbeeld als we verliefd zijn of wanneer we kinderen krijgen, maar vaak is de beïnvloeding subtieler.

WOENSDAG 15-11-2017

WORKSHOP KLAVERJASSEN - HOE ZAT DAT OOK ALWEER?!

WORKSHOP KLAVERJASSEN - HOE ZAT DAT OOK ALWEER?! €16.50 | 19:00 - 22:30 | AMSTERDAM

Tja, hoe zat dat ook alweer? We beginnen de avond met een heerlijke daghap waarbij onze kenner de regels en achtergrondinformatie van het klaverjassen je bijbrengt.